Nieuwbouw Integraal Kind Centrum

IKC_Binninste_buiten_kronkel

Vanaf schooljaar 2024-2025 starten wij in het nieuwe IKC. Onderwijs en opvang wordt gerealiseerd op 1 locatie. Basisschool Op 't Hof- De Malsenburg en Chapeau kinderwerk gaan samenwerken en bieden aan kinderen van 0 t/m 12 jaar een nieuwe plek om te leren, spelen en te ontwikkelen.

 

De voorbereidingen zijn in volle gang en via onze website houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw.

Organische vorm scholen

Visualisatie IKC

IKC_Binninste_buiten_kronkel

Het gebouw past bij de omgeving
Hieronder ziet u de visualisatie van het gebouw en krijgt u een eerste indruk. Het gebouw past bij de omgeving en krijgt een natuurlijke uitstraling.

Gevel-achter-visualisatie-IKC-Buurmalsen-Tricht-scaled
Gevel-voor-visualisatie-IKC-Buurmalsen-Tricht-scaled
Gevel-zij-rechts-visualisatie-IKC-Buurmalsen-Tricht-scaled
Gevel-zij-links-visualisatie-IKC-Buurmalsen-Tricht-scaled

Plattegrond IKC

IKC_Binninste_buiten_kronkel

De indeling van het nieuwe gebouw
Op de plattegrond ziet u de indeling van het nieuwe gebouw. De centrale hal wordt een ontmoetingsplaats voor opvang en onderwijs. De omliggende ruimtes zijn voor opvang en onderwijs en sluiten op elkaar aan. Iedere unit heeft een eigen leerplein en een eigen veranda. Met de veranda maken we een verbinding van binnen naar buiten.

Plattegrond-IKC-Buurmalsen-Tricht-scaled

Buitenterrein IKC

IKC_Binninste_buiten_kronkel

Natuurlijke omgeving
Het eerste ontwerp voor het buitenterrein ziet u hieronder. Het wordt een speelterrein rondom de school. Een natuurlijke omgeving waarin kinderen kunnen spelen en ontdekken.

Buitenterrein-IKC-Buurmalsen-Tricht-scaled